Bota al contingut principal

Els portaveus de Compromís continuen reunint-se amb organitzacions d’agricultors i ramaders per a donar visibilitat a aquests col•lectius i poder presentar iniciatives en Els Corts.

València, 26 de juliol de 2012

La diputada de Compromís, Mònica Oltra, s’ha reunit amb representants de COAG en el País Valencià per a concretar quines són les prioritats del camp en un marc de crisi rural més accentuada, si cap, per la crisi econòmica.
Oltra ha denunciat el “desemparament que pateixen molts agricultors comarques de l’interior que veuen com la plaga de conills està acabant amb les collites i destruint infraestructures agràries com els regs per degoteig”.
Respecte a les ajudes públiques Oltra ha declarat que “els agricultors no volen haver de viure artificialment d’ajudes o d’almoines de l’administració pública. El reclam són preus justs que garantisquen la sobirania alimentària”
Compromís ja ha presentat iniciatives per protegir la supervivència del camp valencià i continuarà elevant les peticions dels agricultors valencians en el Congrés i les Corts.