Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “les xifres de l’atur del segon trimestre de 2012 evidencien que les fórmules que està aplicant el PP per eixir de la crisi estan totalment equivocades, doncs en lloc de generar ocupació, el que fan és crear menys riquesa i menys llocs de treball”.

Mollà ha realitzat estes valoracions després que es coneguera l’Enquesta de Població Activa (EPA) del segon trimestre de 2012. “Al País Valencià hi ha 5.900 aturats menys que en l’anterior trimestre, però és obvi que este descens es correspon amb la baixada habitual dels mesos d’estiu. A més, cal remarcar que en este segon trimestre de 2012 hi ha un 14,25% més d’aturats que en el mateix trimestre de 2011”, ha afegit.

“Si el Govern valencià celebra la xifra d’atur coneguda hui com una dada positiva vol dir que continua totalment allunyat de la realitat, que segueix aplicant el seu habitual cinisme, doncs la nostra taxa d’atur segueix sent superior a la mitjana espanyola, i que, evidentment, vol continuar amb la mateixa fórmula fallida de retallades, sense estimular l’economia ni crear ocupació”, ha explicat la diputada de Compromís.

Mireia Mollà s’ha preguntat que “fins on hem d’arribar per a que els governs d’Alberto Fabra a València i Mariano Rajoy a Madrid entenguen que les seues receptes de dèficit zero l’únic que aconsegueixen és ofegar l’economia i sumir-nos en el caos”.

“El País Valencià s’ha vist abocat a un rescat per la línia seguida pels governs del PP: malversació de fons públics, foment de l’economia especulativa i abandonament dels nostres sectors productius, una situació que ara volen reparar fent carregar als ciutadans amb el pes de la crisi i a la que Compromís s’oposa frontalment, ja que hi ha una eixida alternativa a esta situació, com hem explicat en nombroses ocasions”, ha detallat la diputada de Compromís.