Bota al contingut principal

Els treballadors del centre han decidit tancar-se per protestar de la situació en la que es troba.

València, 27 juliol 2012

El diputat de Compromís a les Corts valencianes, Fran Ferri, ha visitat el centre de discapacitats de la Torre (València) que, a causa dels impagaments del Consell, es troba a punt de tancar-se. Amb este, ja són prop de 10 els centres als quals la Conselleria de Benestar deu les subvencions corresponents al 2012.

Fran Ferri, ha declarat que “desgraciadament aquesta situació ja s’està repetint amb massa freqüència ja que el govern de Fabra és incapaç de complir allò que promet” i ha afegit que “aquests són els danys col•laterals que molta gent ha de sofrir per la nefasta gestió del PP” .
Els tancaments s’han coordinat en centres ocupacionals de tot el País Valencià i asseguren que el tancament durarà fins al dissabte però, no descarten continuar amb mobilitzacions futures si es reiteren els impagaments.

“El que està passant en la conselleria de Benestar encaixa perfectament amb la política d’aparador del PP -ha lamentat Ferri- no els interessa mantenir un centre ocupacional perquè no llueix, no és rendible. Tampoc els importa quant de temps fa que els treballadors i treballadores no cobren o quina és la qualitat del servei”.
Cada volta són més els Centres de discapacitats que organitzen protestes pels incompliments del Consell. De fet, fa sols un mes que Ferri va acudir a donar suport als treballadors i usuaris del Centre Ocupacional Tola de Silla perquè també es troba a punt de tancar pels impagaments del PP.