Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la justícia “està estrenyent el cercle a l’ex president de la Generalitat, Francisco Camps, pels assumptes tèrbols de l’administració pública valenciana amb Iñaki Urdangarín i el saqueig de diners públics que es va tolerar sota el mandat de Camps”.

Morera ha realitzat aquestes declaracions després que es fes públic el requeriment que ha fet el jutge Castro a la Generalitat Valenciana perquè el Consell facilite tots els contractes de la Ciutat de les Arts i de les Ciències amb l’institut Nóos. Segons el portaveu de Compromís, “després de saber açò, la pregunta és clara. Volem saber quant temps tardarà el jutge a imputar a Camps. Tothom sap que ell és Míster X, que ell com a president de la Generalitat és qui ordenava tots els pagaments als diferents negocis de Urdangarín, com ara els Jocs Europeus o el València Summit i des de Compromís volem que es cride a declarar ja a l’expresident perquè s’aclarisca tot aquest entramat i que se sàpia, d’una vegada per sempre, tota la quantitat de diners públics que s’ha saquejat”.

Des de Compromís consideren que la justícia, “ha fet un pas molt important per a esclarir els fets i esperem que el govern de Fabra siga més col·laborador amb el jutge que amb l’oposició valenciana, a la qual no ens faciliten cap tipus de document que puga comprometre al govern del PP, una pràctica habitual en els temps de Camps que s’està continuant sota la presidència d’Alberto Fabra”.