Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Enric Morera, ha qualificat com a nova errada del President de la Generalitat Alberto Fabra, l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) anunciat per la Ciutat de les Arts i les Ciències (Cacsa) que suposarà l’acomiadament de la meitat del seus empleats.

Per a Morera “el govern del Partit Popular està fent pagar la crisi a qui no té responsabilitats. És evident que en l’administració valenciana sobren moltes persones que són els enxufats del PP que han accedit al sector públic de manera irregular i no els bons treballadors i els funcionaris”.

Segons el portaveu de Compromís “este ERO en la la Ciutat de les Arts i les Ciències, on s’han balafiat tants milions d’euros de diners públics en sobrecostos estratosfèrics o en la construcció d’edificis inútils com l’Àgora, és paradigmàtic de com està actuant el PP fent pagant els treballadors la seua nefasta gestió”.

“Des de Compromís diguem no als EROS que està realitzant el govern del PP i sí a reformes que ens permitisquen eixir de la crisi de d’un punt de vista progressista i no amb les receptes de la dreta pura i dura que ens governa que no fan altra cosa que empitjorar la situació”, ha conclós Morera.