Bota al contingut principal

3 d’agost del 2012

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha assegurat que “després que l’Advocacia General de la Generalitat demane la imputació de Rafael Blasco per la seua implicació en el cas de corrupció en la cooperació ens trobem amb una situació surrealista. El President de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, diu tenir tolerància zero amb la corrupció però alhora manté com a portaveu del grup popular en les Corts Valencianes a algú a qui la pròpia Generalitat considera que ha de ser imputat per sis delictes”.

Segons Mollà “al PP no li va valer en el seu moment per demanar responsabilitats a Blasco la denúncia i tota la documentació que aportàrem des de Compromís sobre aquesta trama de corrupció, tampoc va ser suficient per cessar-lo l’actuació de la justícia amb detencions i imputacions de membres de la Conselleria de Solidaritat i ara fins i tot l’informe de la l’Advocacia de la Generalitat reclamant la imputació de Blasco no té com a conseqüència el seu cessament”.

“A dia de hui Rafael Blasco és el portaveu popular al parlament valencià malgrat que no realitza les funcions del seu càrrec, això sí segueix cobrant el sou de síndic i disposant de cotxe oficial, la qual cosa suposa que de moment solament s’ha actuat de cara a la galeria. Des de Compromís no ens cansem a reclamar una vegada més a Alberto Fabra que cesse a Blasco com a portaveu i acabe amb aquesta situació insostenible que denigra les nostres institucions”.