Anar directament a les notícies

Compromís mostra les seues condolences per les dos morts en l’incendi de la Torre de les Maçanes i reclama al Consell millorar les dotacions d’extinció

Publicat el en Medi Ambient

El grup parlamentari Compromís ha mostrat les seues condolences per la mort d’un brigadista i un agent forestal que efectuaven labors d’extinció en l’incendi forestal de la Torre de les Maçanes. Així mateix des de la coalició s’espera la ràpida recuperació dels altres dos brigadistes ferits, un d’ells de gravetat.

El diputat de Compromís, Juan Ponce, ha demanat al Consell que atenga les peticions dels brigadistes i agents forestals que estan denunciant mancances en les dotacions d’extinció així com la precarietat laboral que estan patint com a conseqüència de la reducció d’efectius. Des de Compromís s’exigeix al Consell que establisca totes les mesures necessàries per a què este tipus de lamentable succés no es torne a repetir.

Així mateix Ponces ha assenyalat que el seu grup registrarà en Les Corts una sèrie d’iniciatives per a conéixer quines són les causes que han originat este incendi i quina ha sigut la seua evolució.