Bota al contingut principal

El diputat de Compromís en Les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha registrat en Les Corts Valencianes unes preguntes dirigides al Conseller de Justícia i Benestar social, Jorge Cabré, per a interessar-se per la situació del Pla Jove que fa temps que el Consell ve anunciant i encara no ha presentat. Així mateix Ferri ha registrat una petició de documentació per reclamar còpia del Pla d’Ocupació Juvenil, que anuncià el PP el passat més d’abril i no es pot consultar enlloc.

De fet, Ferri ja ha reclamat en diverses ocasions tant a la Direcció General de la Joventut com a l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) saber com està actuant la Conselleria de Justícia i Benestar Social en matèria de joventut sense un Pla Jove que marque les polítiques necessàries, sense obtindre respostes clares.

“Seguim comprovant com les polítiques de joventut del PP brillen per la seua absència. Anunciaren un Pla d’Ocupació Juvenil del qual res més se sap des d’aquella esperpèntica presentació que realitzà la consellera Maria José Català a la seu del PP, tractant de confondre partit amb govern. No hi ha ni un sol programa específic per als joves malgrat que des de l’IVAJ s’anunciara a so de bombo i platerets i amb tot luxe de detalls quin era el pressupostos i els eixos d’actuació del que hui ja sabem que és una mentida més del PP” ha assegurat Ferri.

Estes noves preguntes presentades pel diputat de Compromís, s’emmarquen dins del pla de no actuació del Consell en polítiques per a joves que denúncia la coalició. Per açò el diputat Ferri ha demanat per escrit que s’explique quina és la política de joventut del Consell si no hi ha plans per a joves. ” Aquest tipus de no actuacions defineixen molt bé el que els joves som per al PP. Si l’actual crisis i l’alt nivell d’atur entre els joves ja ens ho posa difícil, la inoperància del govern de Fabra empitjora les perspectives de futur de molts joves valencians ” ha denunciat Ferri.