Anar directament a les notícies

Compromís se suma a la Marxa contra les retallades del 15 de setembre i reclama un referèndum sobre les mesures adoptades pel govern central

Publicat el en Economia i Ocupació

La Comissió Executiva de Compromís ha aprovat una resolució amb què la coalició se summa a la Marxa del 15 de setembre a Madrid contra les retallades que han convocat les organitzacions sindicals, professionals i socials que formen part del Cimera Social.

Igualment Compromís emplaça al Govern d’Espanya a què convoque un referèndum, a fi de que la ciutadania es pronuncie sobre la política que està aplicant l’Executiu central, que suposa una agressió sense precedents als drets de la ciutadania i a la pròpia democràcia.

Des de Compromís s’ha volgut remarcar que existeixen alternatives a la nefasta política de retallades del govern del PP, amb objectius socials i econòmics diametralment diferents i que, a més, de permetre’ns eixir de la crisi, estes alternatives asseguren que aquells que l’han originat la paguen i assenten les bases per a un sistema econòmic i polític orientat al sosteniment mediambiental, la cohesió social i la participació de la ciutadania en tots els àmbits del govern.

“Estem convençuts que és reforçant la Política, la participació de la ciutadania, definint objectius econòmics que tinguen com a fi les persones i el medi ambient, enfortint l’actuació del sector públic i el caràcter social i democràtic del nostre sistema Constitucional, podrem resoldre aquesta crisi posant les bases per al futur. En definitiva des de Compromís proposem que les polítiques de rescat financer es reconverteixin en plans per rescatar persones”, senyala la resolució de la Comissió Executiva.

Des de Compromís es fa una crida a la ciutadania a sumar-se a les mobilitzacions convocades per la Cimera Social i s’anima a tota la seua militància i simpatitzants a participar en la Marxa convocada per al proper 15 de setembre a Madrid, així com a les altres accions de protesta contra les retallades socials i laborals aprovats pel Govern del PP i en defensa dels serveis públics i l’Estat de benestar.

 • Adrià

  Molt bona idea, però el cost del viatge quan seria? Ara no moltes persones no seu poden permetre si és un cost elevat, amb les quals estic jo… M'agradaria anar-hi però depèn del cost…

 • Daniel

  Yo lo he mirado el precio que supone, e ir y volver el mismo dia son 25€ ida y 25€ vuelta. Esto sería en bus, en tren y avion es evidente que es mas caro. Podrian organizarlo para que seamos un grupo y sea mas barato.

  • Tito

   hi ha grups que han organitzat bus a 10€ anar/tornar pero no se com contactar

 • VSENT G

  Sí pero quiero que denuncieis, además de los recortes; la tolerancia, complicidad y perpetuidad de la corrupción en todo el territorio peninsular, así vomo en las islas.
  Asesores en los ayuntamientos, que sirven para nada, cobran sueldos altos, y el unico merito que poseen es es "ser familia de, o "ser amigo de".
  BASTA YA DE TANTO ABUSO
  BASTA YA DE TANTA TOMADURA DE PELO
  BASTA YA DE TANTO DESPILFARRO INUTIL
  BASTA YA DE TANTO ROBO

 • VISENT G

  De 900 a 500 €uros, según los méritos, el sueldo de cada político desde el presidente del país, a alcalde y concejales de cada pueblo, y un observador ciudadano, que verifique que no están robando (en cada media hora que pasa) ….. y al que no le convenga que no se haga político; …..que con cinco millones de parados, ya habría alguno que le interesaría ocupar el cargo, ….y seguro que lo haría mejor que los que hay ahora. SALUDOS

 • Pili

  Hi ha bus a 10 euros total, anar i tornar.

 • miguel

  Pili, ese bus lo pone la coalición o alguna organización. Si es así cómo se reservan las plazas?

 • Tito

  on cal apuntarse per anar?

 • Rosa

  No he pogut contactar a ningu per anar a Madrid ¿¿¿sap algu si el psoe ha organisat algo?????