Bota al contingut principal

El diputat de Compromís, Josep Maria Pañella, ha assenyalat avui que “una vegada començat el curs escolar de nou el Consell no ha sigut capaç de donar solucions als pares per a fer front a la despesa que suposa la compra dels manuals escolars”.

 Per a Pañella “qualsevol anunci que faça ara el govern del PP, com el de l’intercanvi de llibres, arriba tard, per què el curs ja ha començat i els llibres estan comprats, a l’hora que es tracta d’un reconeixement del fracàs de la seua política de Bonollibre”.

 Per al diputat de Compromís “l’obligació d’una administració pública ha de ser la de dotar a cada alumne dels manuals escolars que necessite, no creguem que la labor del Consell siga la de copiar iniciatives d’intercanvi de llibres que ja realitzen nombroses Associacions de Mares i Pares d’Alumnes.”.

 Segons Pañella “és una llàstima que el Partit Popular no escolte i vote en contra en Les Corts d’iniciatives com les que hem presentat des de Compromís per a dotar a cada centre educatiu de tots els llibres de text necessaris per alumne, cosa que si s’haguera posat en marxa avui no hi hauria cap deute amb les llibreries i sobre tot cap xiquet sense llibres”.