Bota al contingut principal

El representant al Consell d’Administració de RTVV a proposta de Compromís, Rafa Xambó, considera que la persecució als treballadors de l’ens “ha entrat en una dinàmica molt perillosa i darrere de tot açò està el director general, qui anima a fer unes pràctiques mafioses, immorals i il·legals contra els treballadors que tindran la seua resposta”.
 
Xambó ha fet estes declaracions per a contestar l’expedient a sis treballadors per una presumpta protesta en una connexió en directe des de l’aeroport de l’Altet. Segons el conseller de Compromís, “tenim constància d’eixa protesta i sabem que els qui van passar per davant de la càmera una armilla amb les reivindicacions del personal de RTVV no eren treballadors de l’ens i, per contra, la direcció ha obert expedient a gent que ni estava eixe dia en l’aeroport, el que demostra quina és la consigna política de perseguir sense motius, obrir expedients i així estalviar-se les indemnitzacions per acomiadaments, per poder pagar així les bones nòmines dels directius del PP que continuaran manipulant i empobrint econòmica i moralment la televisió de totes i tots”.
 
Des de Compromís han encoratjat als treballadors i treballadores de RTVV perquè continuen amb la seua lluita pacífica. “Han estat molts anys patint la censura i el control polític. Han tingut corruptes, mafiosos i assetjadors de caps. Recentment han patit molts mesos d’incertesa i ara, han de patir també la persecució i la mentida amb la qual volen despatxar-los, perquè no cobren cap indemnització. Per això, des de Compromís mostrem la nostra més absoluta solidaritat i anem a continuar treballant per eixos bons professionals que no tenen la culpa del deute i del descrèdit de RTVV”, segons ha comunicat Xambó