Anar directament a les notícies

Oltra: “És un escàndol que el govern del PP es gaste 360.000 euros en plenar autobusos per a vore a Fabra, mentre no hi ha fons per a mantindre un transport escolar digne”

Publicat el en Educació i Cultura

• Compromís denuncia que el Consell ha licitat un servei de transport per a portar gent a actes institucionals

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha denunciat hui “l’escàndol i la vergonya” que suposa la licitació per part de la Conselleria de Presidència d’un servici per un total de 360.000 euros que consisteix en transport, manutenció i acompanyament per a realitzar visites i participar en actes institucionals.

Esta licitació, publicada en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, contempla este servici de transport tant per al programa “La Generalitat més a prop teu” que consisteix en visites a llocs emblemàtics, com per a participar en actes organitzats per Presidència.

Per a Oltra “esta important partida econòmica va destinada clarament a què els palmeros vagen a aplaudir-li a Fabra, perquè, com últimament li tiren ous, el que volen és portar a gent per a què li aplaudisquen”.

“És inacceptable que el govern del PP es gaste els diners dels valencians i valencianes en plenar autobusos per a vore a Fabra, mentre no hi ha fons per a mantindre un transport escolar digne per als nostres xiquets i xiquetes o no s’acaben les línies de metro que estan a mitjan fer perquè, segons el Consell, no hi ha diners”.

“Si volen gastar-se diners en transport que ho facen en millorar el transport públic de tots els ciutadans i ciutadanes no per a pagar amb diners de tots actes de propaganda del PP; estem farts de que es gasten els fons públics en autobombo”, ha conclòs Oltra.

 • paco

  Jo estaria dispost a pagar el autobusos si porta ren raere enganxats dels ous als diputats del PP i a els dos Fafres davant estirant del cuernos

 • Miquel

  A Ontinyent han retirat el servei d'autobús per anar a l'IES l'Estació, que es troba a les afores de la població, i els alumnes han d'anar caminant per la vorera de la carretera amb les motxilles farcides de llibres.

  Ací hi ha un vídeo de la protesta dels estudiants i la xerrada amb Jordi Évole de la Sexta: http://www.youtube.com/watch?v=R73bAf-pmas

 • Montse

  Aixina anem els demes a peu o amb la bici,tu estalvia lo que pugues que jo meu gastare..

 • sammy jankis

  "Plenar" és un castellanisme, es diu OMPLIR.

 • David Alcoi

  Més que un castellanisme, és una verbalització incorrecta de l'adjectiu PLE (Que conté de quelcom tant com la seua capacitat permet). Podria haver dit …Vergonya que gaste 360.000€ en autobusos plens de gent… o el mateix però omplint com apuntaves…És un escàndol que el govern del PP es gaste 360.000 euros en omplir autobusos per a vore a Fabra, mentre no hi ha fons per a mantindre un transport escolar digne.
  Tampoc hi ha per demanar la foguera, però sí, s'ha de corregir.