Bota al contingut principal

• Compromís denuncia que el Consell ha licitat un servei de transport per a portar gent a actes institucionals

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha denunciat hui “l’escàndol i la vergonya” que suposa la licitació per part de la Conselleria de Presidència d’un servici per un total de 360.000 euros que consisteix en transport, manutenció i acompanyament per a realitzar visites i participar en actes institucionals.

Esta licitació, publicada en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, contempla este servici de transport tant per al programa “La Generalitat més a prop teu” que consisteix en visites a llocs emblemàtics, com per a participar en actes organitzats per Presidència.

Per a Oltra “esta important partida econòmica va destinada clarament a què els palmeros vagen a aplaudir-li a Fabra, perquè, com últimament li tiren ous, el que volen és portar a gent per a què li aplaudisquen”.

“És inacceptable que el govern del PP es gaste els diners dels valencians i valencianes en plenar autobusos per a vore a Fabra, mentre no hi ha fons per a mantindre un transport escolar digne per als nostres xiquets i xiquetes o no s’acaben les línies de metro que estan a mitjan fer perquè, segons el Consell, no hi ha diners”.

“Si volen gastar-se diners en transport que ho facen en millorar el transport públic de tots els ciutadans i ciutadanes no per a pagar amb diners de tots actes de propaganda del PP; estem farts de que es gasten els fons públics en autobombo”, ha conclòs Oltra.