Bota al contingut principal

Unes 500 persones participaren  ahir en la la II Bicimanifestació “A la mar en bici”  que organitza Compromís per Albuixech. Esta mobilització ciutadana, en què participà el diputat de Compromís, Juan Ponce, es realitzà per reclamar un carril bici que unisca els pobles d’Albuixech, Museros, Massalfassar i Massamagrell amb la mar de forma segura. 

Segons s’assenyala des de Compromís, “com a conseqüència d’una ordenació de les comunicacions i el transport que no té en compte ni les persones ni un desenvolupament sostenible, pobles de la franja litoral mediterrània que han tingut sempre un contacte sense obstacles amb la mar per la proximitat que hi tenen, hi veuen dificultat l’accés per culpa de xarxes viàries que fan de pantalla i impedeixen que la gent disfrute d’aquestes zones naturals per al seu esbarjo i diversió”.

 Així, doncs, per a reclamar un carril bici que connecte els nostres pobles amb les platges i la mar, a més del foment de l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport saludable, no contaminant i sostenible com a alternativa al cotxe per als trajectes curts, tingué lloc aquesta II Bicimanifestació “A la mar en bici” que ha sigut tot un èxit de participació.