Bota al contingut principal

 La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha qualificat com un insult a la ciutadania les afirmacions realitzades hui pel Consell amb motiu de la publicació de l’estat de la tresoreria de la Generalitat corresponent al passat mes de juliol.

 Des de el govern valencià s’ha afirmat que l’estat de la tresoreria fet públic hui “exposa que la Generalitat segueix atenent els seus pagaments”, així mateix asseguren estar complint amb el pla de reequilibri financer.

 Per a Mollà “estes afirmacions són una falta de respecte molt gran cap a tots aquells sectors econòmics, socials i culturals que estan veient com a dia de hui corre perill la seua viabilitat per culpa dels nombrosíssims impagaments del govern del PP”.

 “És incomprensible com per part del Consell es pot tindre un desvergonyiment tan gran dient açò mentre ofeguen amb la seua morositat a tantes empreses, centres socials, col·legis, farmàcies, dependents, entitats cíviques, beneficiaris d’ajudes al lloguer i així un llarguíssim etcètera”.  

 “Des de Compromís exigim una rectificació d’estes declaracions sobre l’atenció del pagaments de la Generalitat que sonen molt miserables quan el Consell està pendent de què li arriben els diners del rescat del Fons de Liquiditat Autonòmica per què els seus comptes es troben en fallida tècnica”, ha conclòs Mollà.