Bota al contingut principal

Iniciativa València continua amb el Cicle “Converses amb Iniciativa”. Tal com anuncià la coordinadora del cicle, Isaura Navarro, al darrer Converses que es va fer, debatrem al voltant del llibre “De l’èxit a la crisi. Pamflet sobre política valenciana“, de Manuel Alcaraz. Aquest llibre tracta de d’explicar el perquè de tantes victòries seguides de la dreta al País Valencià, un territori que no ho oblidem, sempre havia sigut considerat d’esquerres i republicà. Al mateix temps analitza la situació política i econòmica del nostre País. L’editorial del llibre és Publicacions de la Universitat de València i per tant, pot ser adquirit a qualsevol llibreria de la Universitat.

A més, durant els últims temps, Manuel Alcaraz ha preparat un breu assaig que actualitza les tesis del llibre i que descarregar ací:

– Versió en valencià

– Versión en castellano

En aquest debat comptarem amb la presència d’Isaura Navarro, exdiputada al Congrés, de Mònica Oltra, diputada a Les Corts Valencianes i també ens acompanyarà l’autor del llibre, Manuel Alcaraz.

El Converses tindrà lloc el dijous 22 de novembre a les 19.30 h. a Ca Revolta (C. Santa Teresa, 10).

Ací teniu l’esdeveniment de Facebook perquè pugueu difondre’l si ho creieu interssant.