Anar directament a les notícies

Morera: “Cada vegada que Fabra intentar justificar-se, demostra més encara que no pinta res en el seu partit”

Publicat el en Economia i Ocupació

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que el president de la Generalitat, “continua sense donar respostes creïbles al greu atac que el govern central i el PP han fet als interessos valencians al no acceptar les esmenes del PPCV als pressupostos generals de 2013. Però el més greu és que, cada vegada que Fabra intenta justificar-se demostra més encara que no pinta res en el seu partit”.

Morera ha insistit que Compromís, “és la formació que més esmenes i més diners sol·licitarà per al País Valencià en els pressupostos generals de 2013 i mitjançant el nostre únic diputat a Madrid, Joan Baldoví, anem a defensar unes esmenes molt més reivindicatives i necessàries que les que no li deixen presentar ni defensar a Fabra”.

D’altra banda, el portaveu de Compromís ha assegurat que les declaracions del Consell sobre el Fons de Liquiditat Autonòmic, “demostra que el govern de Fabra segueix sense assabentar-se de res. És molt lamentable que el Consell continue parlant de negociacions per a millorar la dotació del FLA per a pagar el deute, eixe deute que han anat contraient amb els bancs, i no són capaços de demanar-los paciència als bancs, per a prioritzar el rescat de les persones, que és el que realment fa falta en aquests moments”.

En aquest sentit, Morera ha recordat a Fabra, “qui demostra no tindre una bona memòria, que el deute descomunal de la nostra autonomia és l’herència d’aquells que li van precedir en el càrrec des de fa 17 anys i que no han sigut uns altres que Zaplana, Olivas i Camps. El deute que posa en escac a la nostra autonomia és, en gran part culpa de l’herència d’aquells que han fomentat l’enxufisme a nivells estratosfèrics, és l’herència dels quals han fomentat el balafiament de diners públics i és l’herència d’aquells que han saquejat o han permès el saqueig de les arques públiques”.

Encara que, el portaveu de Compromís si que reconeix que a l’hora de culpar al govern central, “en part té una miqueta de raó Fabra, ja que les valencianes i els valencians hem estat malament finançats i marginats des de la transició, fins a l’actualitat, i Rajoy s’està esforçant amb escreix a atacar els interessos del poble valencià, davant la passivitat i el silenci dels suposats dirigents populars valencians”.