Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes considera molt preocupant la situació comptable de la Generalitat, “més preocupada en pagar puntualment a multimilionaris com Ecclestone i no als proveïdors, i per això es produeixen notícies que ens fan sentir autèntica vergonya de qui ens governen i que desacrediten al màxim les nostres institucions i la nostra imatge exterior”.

Per a Morera, “és lamentable que el mateix dia que es presenten, amb un evident retard per la intervenció de Madrid, els Pressupostos de 2013, es produeix el tall del subministrament elèctric de vàries conselleries, la qual cosa és totalment increïble. La negligent gestió econòmica del PP valencià d’Alberto Fabra està provocant un descrèdit de les institucions valencianes i la imatge interna i externa de la nostra terra és molt dolenta i cal actuar amb urgència perquè les valencianes i els valencians no som un poble de malpagadors, malgrat els governants que tenim”.

També el portaveu de Compromís ha recordat que situacions així, “són habituals. Sols cal recordar els col•legis i instituts sense calefacció el passat hivern, i les protestes de la Primavera Valenciana per les retallades que foren reprimides amb violència extrema i injustificable. També cal recordar que fa dos anys, el govern de Camps si havia tingut diners per adjudicar contractes a les empreses corruptes d’Orange Market, però no tenia diners per a segells i Correus va tallar l’enviament de cartes i notificacions de la Generalitat. Ara, és el torn d’estar sense llum en les conselleries i tant abans com ara, és una situació lamentable i al mateix temps intolerable”.