Bota al contingut principal

El grup parlamentari Compromís ha denunciat hui els entrebancs que des de la Mesa de Les Corts Valencianes, amb majoria del PP, s’està posant a la tramitació de les iniciatives parlamentàries que registra la coalició fent constar que es tracta de preguntes o peticions de documentació que han realitzat els ciutadans a través de la plataforma ‘Volem saber’.

 

El passat mes de juliol Compromís posà en marxa a Internet volemsaber.com, una plataforma per fer possible que ciutadans i ciutadanes puguen preguntar a les administracions públiques. Esta acció per la transparència pública s’ha convertit en un autèntic èxit de participació amb centenars d’iniciatives ciutadanes que s’han traslladat a l’administració corresponent a través dels representants públics de la coalició.

 

Segons ha assenyalat el diputat de Compromís, Fran Ferri, “des del mes de juliol que registrarem les primeres iniciatives del Volem saber en el parlament valencià cap ciutadà ha pogut rebre respostes per part de l’administració autonòmica pels múltiples entrebancs que des de la Mesa de Les Corts s’està posant a estes preguntes i peticions de documentació”.

 

Per a Ferri “és una vergonya que des de la Mesa de Les Corts s’estiguen posant totes les traves possibles a la tramitació de les iniciatives que registrem de la plataforma ciutadana Volem saber”.

 

“Des de Compromís volem denunciar, una vegada més, que el Partit Popular impedeix la participació ciutadana fent ús del seu modus operandi habitual, que és l’opacitat”, ha conclòs Ferri”.