Bota al contingut principal

• Oltra: “No entenem com és possible que des del govern del PP siguen tan incompetents i irresponsables de posar en perill els usuaris i treballadors del major centre hospitalari del nostre territori”

La portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes, Mónica Oltra, ha denunciat hui que el nou hospital de La Fe de València no compta encara amb la llicència d’activitat definitiva ja que l’àrea de Bombers de l’Ajuntament ha detectat, des de la seua construcció, problemes de seguretat, especialment en el sistema d’evacuació d’este centre sanitari.

Segons ha assenyalat Oltra “estes deficiències en seguretat i evacuació encara no han sigut resoltes per tant des que s’inaugurà este hospital al febrer del 2011 s’estan prestant els serveis sanitaris posant en risc a la ciutadania”.

Per a la diputada de Compromís “ens trobem davant d’uns dels majors escàndols de la gestió del PP al front de la Generalitat, que s’arrastra des de l’època de Camps i que Fabra no ha resolt. Ara que el tema de l’evacuació dels edificis públics en situació d’emergència està de plena actualitat pel que ha passat al Madrid Arena augmenta la preocupació per les greus deficiències de seguretat de la Nova Fe de València”.

“Ens preguntem que passaria si este centre hospitalari haguera de ser evacuat. En quina situació de vulnerabilitat estan els malalts i la gent que els acompanya davant d’una emergència?”.

Per a Oltra “és incomprensible que el govern del PP deixe el major hospital del nostre territori amb estes circumstàncies de desprotecció d’usuaris i treballadors. No enetem com és possible que des del Consell siguen tan incompetents i irresponsables de deixar el buc insígnia de la sanitat valenciana en esta situació d’alegalitat”.

En este sentit des de Compromís s’han registrat iniciatives parlamentàries per a què el Consell responga si és conscient de què s’està posant en perill la seguretat dels usuaris de l’Hospital La Fe, així mateix es reclama al govern valencià que resolga de manera immediata les deficiències de seguretat que impedeixen obtenir l’informe preceptiu favorable de l’àrea de Bombers.