Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha enviat este matí un fax al Fiscal Anticorrupció de les Illes Balears, sol•licitant-li que torne a cridar a declarar al propietari d’Over Marketing, amb la finalitat de conéixer els treballs fets i facturats per eixa empresa a la Generalitat Valenciana i si, a més, esbrinar si d’eixa relació contractual també se’n van derivar altres treballs al PPCV.

En el seu escrit, Morera assegura que es desconeix si el propietari d’Over Marketing, “va seguir el mateix modus operandi amb la Generalitat com si que ha reconegut amb el govern de Jaume Matas i, per la qual cosa, seria interessant que desvetlara tota esta informació en una nova compareixença en seu judicial, com també seria interessant que se sol•licitara a la Generalitat que aporte tots els contractes i factures amb eixa mercantil”.

Esta és la segona ocasió en que Enric Morera adreça un fax al Fiscal Anticorrupció de les Illes Balears. La primera ocasió va ser el passat mes de gener i la informació era al voltant del cas Nóos. De fet, Morera va anar a declarar per a aportar dades a Barcelona, en presència de jutge Castro.

En el fax enviat a Palma de Mallorca, Morera explica al Fiscal que des de que és diputat en les Corts Valencianes, des de l’any 2007, ha fet peticions de documentacions i ha demanat compareixences per a conéixer les relacions contractuals i els diners pagats per la Generalitat a Over Marketing. Fins ara, el grup parlamentari Compromís no ha rebut cap còpia d’eixa documentació i, per eixe motiu, Morera ha instat al fiscal a reclamar la informació, “per vore si té més sort i si l’aconsegueix i no està subjecta a cap secret sumarial, també li demanem al fiscal que ens faça arribar eixa documentació per a poder saber com i amb qui ha gastat els diners de les valencianes i els valencians el PPCV”.

Segons Morera, “volem transparència, volem accedir als contractes que ens nega el govern valencià, primer el de Camps i ara el de Fabra i volem saber si també amb Over Marketing ha pogut donar-se altre presumpte cas de finançament irregular del PPCV. Com que en seu parlamentària no tenim la possibilitat de tindre accés a la documentació, cal tornar a confiar en la justícia per vore si és possible per eixa via”.

Les informacions aparegudes en la premsa sobre les declaracions del propietari d’Over Marketing deixen clar que el govern de Camps va adjudicar importants campanyes institucionals a eixa mercantil, i que, a més a més, l’empresa també va treballar per al candidat a la Presidència de la Generalitat pel PPCV, Francisco Camps. Per eixe motiu, el síndic de Compromís anima al fiscal a que torne a cridar a Mercado, amb la finalitat d’aclarir més la vessant valenciana de la trama que en estos moments s’investiga en els tribunals balears.