Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha realitzat una queixa formal per la falta d’activitat de la comissió de control de RTVV en el parlament valencià. Segons Morera, “és incomprensible que amb tot el que està passant a l’ens i que no es convoque cap comissió. Açò demostra el tarannà poc democràtic del PP, que tracta les Corts i la radiotelevisió pública com si fóra el seu mas particular”.

Morera té interès en què la comissió de control restablisca la seua activitat parlamentària, “per a tractar temes, com l’ERO, a qui afecta i a qui no; o el pagament de sous a persones que ni treballen en la casa; o, com no, l’insultant expedient obert a 50 treballadors, el delicte dels quals són culpables és defensar els seus llocs de treball”.

El portaveu de Compromís considera “intolerable i insultant el comportament de la direcció general, que va tapar i va encobrir a Vicente Sanz i el qual va eixir de la casa sense cap tipus d’expedient malgrat la gravetat de l’assumpte”.

En aquest sentit, Morera ha registrat hui una pregunta parlamentària, “per a saber els criteris pels quals s’obri expedient a uns treballadors per una protesta laboral, mentre que s’oculta i no s’actua contra un directiu denunciat per treballadores de l’ens per assetjament sexual”.