Anar directament a les notícies

Morera adverteix a Alcoi que ni els alartistes ni la dreta podran aturar el canvi polític al País Valencià

Publicat el en General

El secretari general del BLOC i portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat este matí en la roda de premsa que ha oferit el grup municipal del BLOC-Compromís d’Alcoi per anunciar que els regidors i regidores nacionalistes abandonen l’equip de govern, després del cessament de la regidora de Cultura, la valencianista Anna Serrano, un fet que ha estat interpretat com una expulsió de tots els regidors del BLOC-Compromís del govern municipal.

Morera ha estat clar a l’hora d’assenyalar que el cessament de Serrano, “ha estat una estratègia de l’alartisme per a trencar el govern municipal d’Alcoi i, pitjor encara, impossibilitar el canvi polític al País Valencià”. El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, ha demanat en roda de premsa la rectificació de l’alcalde alcoià, el socialista Antoni Francés, perquè amb l’acció del primer regidor, “s’ha fet un gran mal a l’esperança de tots els progressistes del País Valencià perquè ha demostrat que un sector del PSOE no vol un canvi efectiu i real en les institucions valencianes”.

El líder valencianista ha assegurat que li constava que el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, “ha fet gestions per evitar el trencament del govern muncipal d’Alcoi però cal que actue amb contundència perquè el que ha passat a Alcoi, totes i tots sabem que no té res a vore amb Alcoi. Ha estat tot una estratègia de l’alartisme contra l’estabilitat local i contra el canvi polític, un canvi que és el nostre pricipal objectiu, la màxima de Compromís i ningú podrà aturar l’avanç de les forces progressistes de veritat que volen el millor per al nostre País”.

Morera, que ha mostrat el total suport als regidors i regidores del BLOC-Compromís d’Alcoi, ha assegurat que “ni Toni Francés ni l’extrema dreta podran aturar el canvi polític al País Valencià, un canvi que lidera Compromís i que defensa a les persones i la màxima transparència per a traure el nostre país de la greu crisi en què són culpables tant el PSOE com el PP”.

 • Albert

  Tot el meu suport a Rafa Carbonell, Anna Serrano i tot l'equip del BLOC-Compromís per Alcoi. El PSOE ha jugat brut, però és el que volien: intentar desacreditar a Compromís.

  Ara han demostrat que des del PSOE no volen cap canvi real al País Valencià, només volen seguir governant ells, els mateixos que retallaven al govern espanyol fa un any i els mateixos que estaven dirigits per Jorge Alarte.

  Joc brut senyors del PSOE d'Alcoi, s'han carregat les ànsies i l'anhel del poble valencià d'un canvi real. Així, NO.

  • Dani Escrivà

   En resum, el PSPV-PSOE buscava una excusa per a rebentar el pacte i/o tirar-li merda al BLOC en un context en que el PP alcoià ha implosionat i Compromís te molt bones expectatives per a créixer. El PSOE posa per davant dels interessos del poble i del país els seus interessos partidistes. Patètic.

 • Albert

  Compareixença d'Anna Serrano, regidora de Compromís per Alcoi, explicant el trencament del pacte de progrés a Alcoi per part del PSOE:

  [youtube _9xES2ay7ok&sns=em http://www.youtube.com/watch?v=_9xES2ay7ok&sns=em youtube]

  Enric Morera explica com les batalles internes al PSPV d'Alcoi han trencat el pacte municipal:

  [youtube GxosvxTn68g http://www.youtube.com/watch?v=GxosvxTn68g youtube]

 • Josep

  Companys, opine que no estem enfocant bé la comunicació en este tema. Els extractes han de ser també de l'explicació del que ha passat realment (nombre d'entrades, diners, etc.) i no sols del "politiqueo" intern del PSOE. Nosaltres tenim clar que ha estat per això, però si no som molt contundents, clars i insistents en què hem actuat bé, el Bloc s'afona a Alcoi. Mireu els comentaris de l'Aramultimedia.com