Bota al contingut principal

El diputat de Compromís diu que “si aquest senyor tinguera el més mínim sentit del ridícul, que no el té, dimitiria de president d’Aerocas i se n’aniria a casa”
El diputat autonòmic de Compromís per Castelló, Josep Maria Pañella, ha declarat que  “ja no saps si és indignant o patètic, escoltar al senyor Carlos Fabra fent declaracions sobre l’”aeroport sense avions”. I tant que l’aeroport de Castelló es conegut a tot el món, senyor Fabra! El que vostè no diu és que se’l coneix pel ridícul que s’ha fet en ell, pels avions que no aterren i per les extravagàncies que acull, començant per l’estàtua del senyor Ripollés que, com tothom sap, no el representa a vostè ni pretén homenatjar-lo”!
Pañella ha assegurat que “continuar, a aquestes altures, quan l’economia del Consell es cau a trossos, quan ni els dependents, ni els farmacèutics, ni els centres educatius, ni les instal.lacions sanitàries, ni… estan rebent els diners que els correspondria, explicant que l’aeroport de Castelló “continua fent els seus tràmits, però això no és cosa d’un dia ni de dos”, no sabem si qualificar-ho de cinisme o d’encabotament en tancar els ulls a la realitat. Des de Compromís hem demanat que en els pressupostos de l’any vinent es suprimisquen les partides destinades a l’aeroport, i es reconega així el fracàs que aquest ha representat, que deixem almenys de fer el ridícul a nivell internacional i gastem eixos diners en alguna cosa útil, per exemple pagar una part dels múltiples deutes que el Consell té contrets amb mig món. Però vostè vol que l’opinió pública es continue tragant uns “sopars de duro” que ja no es creuen ni en el seu mateix partit, tot i que no saben  com eixir de l’embolic sense que vostè brame molt… i diga alguna cosa que no voldrien escoltar”.
El diputat de Compromís li ha demanat a Carlos Fabra “que tinga almenys la dignitat de reconèixer que ha fracasat, que tinga el gest de dimitir del seu càrrec de president d’Aerocas, ja que pel que es veu el president Fabra no s’atreveix a cessar-lo, i que se’n vaja a sa casa, i es deixe estar d’intents patètics de fer-nos creure que tot continua normal.”