Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la denúncia de la Fiscalia al conseller José Manuel Vela, per la filtració d’informes de la Generalitat al diputat i exconseller imputat Rafael Blasco, suposa “un greu problema que no es pot resoldre amb una comissió d’investigació, pel que sembla secreta per no dir que és inexistent”.

Segons Morera, “al president Fabra se li acumulen els problemes perquè si acaben per imputar al conseller Vela, tal i com demana la fiscalia, no sols tindrà un grup parlamentari ple de diputats imputats, sinó també el govern. Així és impossible recuperar la confiança dels ciutadans i cometre ràpides reformes per a regenerar la vida pública”.

Segons Morera, “Fabra ha demanat als afiliats del PP que ajuden per a crear confiança. És difícil fer eixa tasca per a un ciutadà normal quan un dels seus dirigents filtra informes demanats per la justícia a un imputat, que, no ho oblidem, ha estat el cervell de les campanyes del PP. Per això, el que han de fer els militants del PP és rebel•lar-se contra els dirigents que tenen i no han de permetre més impunitat, ni més il•legalitats si el que realment volen és reconciliar-se amb la societat i amb la realitat”.