Bota al contingut principal

El grup parlamentari Compromís ha presentat un total de 1022 esmenes parcials al projecte de Llei de Pressupostos de la Generalitat per al 2013. 

 

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assenyalat que “hem presentat estes esmenes parcials per a tractar de desfer el que per a nosaltres són errades en estos pressupostos com la nul·la aposta per la creació d’ocupació i la retallada massiva que hi ha en serveis públics bàsics. Intentem compensar amb les nostres esmenes este carències que són fonamentals per a què el País Valencià puga eixir d’esta crisi econòmica”.

 

“Esperem que el grup popular accepte estes esmenes perquè sinó estos pressupostos no seran garantia de superar esta situació i en canvi es crearan més injustícies i es destruirà més ocupació”.  

 

Les esmenes presentades per Compromís aposten també per invertir en els sectors productius com a ferramenta útil per a la recuperació econòmica. Així mateix intenten pal·liar grans carències d’inversió recollint les reivindicacions en matèria pressupostària més bàsiques que es reclamen des de fa temps per pobles i ciutats del nostre territori”.

 

Segons Mollà “tractem de potenciar les inversions en servicis bàsics, recollint les necessitats de nous centres educatius, centres de salut, millora de carreteres, el desenvolupament del transport públic o la protecció del medi ambient”.