Bota al contingut principal

 

  • Morera: “El temps del PP al front de la Generalitat ja ha passat i estem vivint els seus últims moments”

 

El síndic de Compromís, Enric Morera, ha assenyalat, davant la remodelació del Consell anunciada hui pel President de la Generalitat, Alberto Fabra, que “es tracta simplement d’una remodelació cosmètica en què no hi ha intenció de canviar les polítiques que ens han portat a la situació desastrosa que pateix el nostre país”.

 

Per a Morera “Fabra canvia noms i redistribueix competències de les conselleries però manté l’austericidi, les retallades i la incapacitat de reclamar el que és just al govern central”.

 

El portaveu de Compromís ha qualificat d’insultant que amb la situació dramàtica que estan patint tants ciutadans per culpa del seu govern, Fabra haja parlat hui, per a justificar la remodelació de govern, d’unes suposades “noves i favorables circumstàncies econòmiques que afronta la Comunitat Valenciana”.

 

“Considerem que el temps del PP al front de la Generalitat ha passat i que estem vivint els seus últims moments, ens trobem ja amb uns governs que es dediquen a administrar la misèria, no només econòmica sinó també ètica, perquè hem de recordar que este canvi de govern es produeix després de la imputació judicial i dimissió d’un conseller”.

 

“Des de Compromís volem expressar a la ciutadania el nostre convenciment de què és possible una nova forma de fer política que aporte solucions reals per a revertir la situació a què ens han abocat estos nefastos anys de govern del PP al nostre territori”, ha conclòs Morera.