Bota al contingut principal

Compromís ha realitzat hui un oferiment de consens per a RTVV; segons ha assenyalat el síndic del grup parlamentari, Enric Morera, “encara estem a temps d’evitar el desballestament de RTVV és per això que emplacem al govern del Partit Popular a replantejar la situació i buscar un consens entre tots per a trobar un model de viabilitat per a l’ens públic”.

 

“Una negociació així passaria, és clar, per paralitzar primer, de manera immediata, l’Expedient de Regulació d’Ocupació que està en marxa i detindre també el procés de privatització de RTVV que s’ha iniciat”.

 

Per a Morera “la deserció de López Jaraba al front de RTVV és un capítol més del fracàs del nou model de RTVV que està imposant el PP. Un fet tan greu ha de fer reflexionar Alberto Fabra, per això li diguem que, si deixa a un costat el nou model imposat i l’ERO, compta amb la nostra col·laboració per a buscar un consens que done garanties i futur a la nostra ràdio i televisió pública valenciana”.

 

“Des de Compromís considerem que RTVV té futur com a servei públic i és necessària per a la nostra economia, per a impulsar el sector audiovisual, per a la nostra llengua i per a la nostra cultura”, ha conclòs Morera.