Bota al contingut principal

 

    • El conseller a proposta de Compromís també exigeix el cessament immediat de totes les persones col·locades a dit pel director general en RTVV
  •  

    El membre del Consell d’Administració de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) a proposta de Compromís, Rafael Xambó, ha exigit hui a José López Jaraba que done explicacions sobre els motius que l’han portat a presentar la seua dimissió.

     

    Segons Xambó “assabentar-nos per boca del vicepresident del Consell que la persona a qui fa tres setmanes li donaren plens poders per a liquidar l’ens públic ha presentat la seua dimissió per motius personals no és una justificació ni suficient ni acceptable”.

     

    “El director general ha de presentar la dimissió davant el Consell d’Administració, per això allò adient haguera sigut convocar el Consell d’Administració de RTVV i explicar allí perquè pega l’espantada”.

     

    Així mateix Xambó considera que “els consellers triats a proposta del PP hauran de fer una profunda reflexió sobre l’actuació tan lamentable que han tingut tot este temps comportant-se com a simples ninots de López Jaraba, contribuït de gran manera a la situació de total desgavell en què s’ha sumit RTVV. Xambó reclama la convocatòria urgent del Consell d’Administració per a tractar els darrers esdeveniments”.

     

    El conseller a proposta de Compromís també exigeix el cessament immediat de totes les persones col·locades a dit per López Jaraba a RTVV. Segons explica Xambó “el director general compta amb l’atribució de contractar a un 3% del personal de l’empresa, una potestat que López Jaraba ha utilitzat amb escreix. Allò normal és que amb la dimissió del director general tot el personal que ell ha contractat a dit se’n vaja també, per això esperem o bé que estes persones deixen els seus llocs de treball o bé siguen cessades immediatament”.