Bota al contingut principal

El grup parlamentari Compromís a través del seu síndic, Enric Morera, ha preguntat per escrit per les accions que està prenent el Consell per a frenar les emissions il·legals de ràdios i televisions pirates.

Segons Morera, “el pla de sanejament de l’espectre radioelèctric es va anunciar fa 4 o 5 anys, i no s’entén com hi ha més de 200 emissores il·legals en actiu. I anem més lluny, no sabem per quina raó no s’actua contra elles amb la mateixa contundència com s’ha fet contra alguna televisió legal”.

L’interés d Compromís per acabar amb aquest problema es deu al fet que el País Valencià és una de les autonomies on més proliferen els mitjans de comunicació il·legals, a causa de la falta de mà dura de l’administració valenciana.

Segons el portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, “és obligació del Consell aplicar la llei i denunciar les irregularitats. De fet ja són molts els radiooients que es queixen de la mala organització en les ones i també hi ha queixes per part d’institucions de radiodifusió que veuen com perden anunciants i ingressos per culpa de competidors il·legals”.