Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha denunciat hui que “es pagaren prop de 50.000 euros de diners públics en actualitzar el web institucional de Ciutat de la Llum, una despesa desmesurada que, a més, es porta a terme en un organisme que compta amb un deute superior als 200 milions d’euros”.

Mollà ha explicat que “esta xifra l’hem coneguda a partir de la resposta a una pregunta que vam registrar des del grup parlamentari Compromís i que ens va arribar a través del web www.volemsaber.com per part d’un ciutadà”.

“L’adjudicació d’este servei, que tenia un termini d’execució de quatre mesos, es va realitzar en juny de 2011 per 49.300 euros, sense IVA, a l’empresa Orizon Premiere, que també ha realitzat treballs multimèdia per a la Volvo Ocean Race”, ha apuntat la diputada de Compromís.

Mireia Mollà ha assenyalat que “no entenem per què els estudis cinematogràfics van decidir realitzar esta despesa quan tenien i tenen pèrdues milionàries, una decisió que evidència la nefasta gestió que s’ha portat a terme en este complex audiovisual que el PP va vendre com la meca del cinema europeu, però que ha acabat convertint-se en un forat negre que, a més, està denunciat per la Comissió Europea”.

“Els ciutadans anem a estar anys pagant el saqueig del Govern valencià del PP en Ciutat de la Llum i en altres projectes ruïnosos com Terra Mítica, per tant els que ens han portat a esta situació han d’assumir la seua responsabilitat per hipotecar el nostre futur”, ha conclòs la diputada de Compromís.

contracte_web_ciutat_llum