Anar directament a les notícies

Morera: “L’incompliment del dèficit evidencia que les retallades no són el camí per a revertir la situació econòmica”

Publicat el en Economia i Ocupació

El síndic del grup parlamentari Compromís, Enric Morera, ha assenyalat hui que “l’incompliment de l’objectiu de dèficit de la Generalitat és un nou fracàs de la nefasta política econòmica del Consell”.
 
Per a Morera “després de l’empobriment i l’augment de l’atur que han provocat les retallades que ha imposat el PP comprovar que no complirà l’objectiu de dèficit imposat pel govern central és la corroboració definitiva de què les mesures econòmiques que s’estan prenent no són adequades per revertir esta situació”.
 
“Des de Compromís reclamem que no es facen més retallades i que el President Alberto Fabra es plante davant el govern central i exigisca els 12.000 milions d’euros que l’Estat deu al poble valencià pel model de finançament insuficient, insolidari i injust que patim”.
 
Així mateix Morera ha recordat que el President Fabra es va comprometre, en el ple de Les Corts del 22 de març de l’any passat, a reduir el seu sou, el dels consellers i els dels alts càrrecs, si no aconseguia complir amb l’objectiu de dèficit fixat. “Exigim a Fabra que complisca amb la seua paraula i retalle les seues retribucions i les del seu govern en consonància amb la incompetència que estan demostrant”, ha conclòs el portaveu de Compromís.

Documents adjunts