Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que és “un autèntic escàndol que en aquests moments que no tenim ni lleixiu per als hospitals, perquè estem en una situació catastròfica, isca a la llum que l’Autoritat Portuària de València es gasta quantitats molt elevades de diners públics en coses de luxe, com ara una llotja VIP en el Palau de les Arts o un iot”.

Segons Morera, “açò no es pot consentir, açò s’emmarca en el que des de Compromís denominem “deute il•legítim” ja que amb diners públics s’està fent una despesa per a un gaudi privat, no és per al benestar dels ciutadans i ciutadanes, ni per a prestar uns serveis públics bàsics. Es tracta d’una despesa totalment innecessària i per tant, anem a exigir que això no es pague i els qui han promogut i autoritzat eixe malbaratament paguen de la seua butxaca eixa despesa”.

El portaveu de la coalició valencianista, progressista i ecologista ha assegurat que la responsabilitat, el rigor, l’austeritat, “es demostra amb el control de cada euro públic que es gasta i per això, des de Compromís anem a exigir que els qui hagen gaudit dels viatges en iot de luxe o de les llotges VIP, que ens retornen els diners a les valencianes i valencians”.

Segons Morera, “esperem una actuació ràpida i anunciem que el nostre diputat a Madrid, Joan Baldoví, va a presentar una sèrie d’iniciatives per a esclarir la culpabilitat d’un balafiament d’uns ‘pijos’ miserables que s’han pagat els seus luxes a costa de l’erari públic”.