Bota al contingut principal

El diputat de Compromís per Castelló, Josep Maria Pañella, ha demanat una compareixença del conseller d’Economia Máximo Buch perquè explique en les Corts, “tots els plans B alternatius que té per a que l’aeroport de Castelló deixe de ser un referent de vergonya mundial i un crematori de diners públics”.
 
Pañella ha reaccionat així a les declaracions fetes ahir per Máximo Buch, qui va dir que tenia “més inversors interessats en l’aeroport”, després de conèixer les més que dubtoses condicions que es posaven per a la compra de les instal·lacions. Segons Pañella, “ja està bé d’intentar distraure a l’opinió pública amb informacions falses. El primer que ha de fer el PP és reconèixer que l’aeroport és un fracàs perquè es va fer per glòria i propaganda de dos persones que en estos moments ja no són presidents i ja està bé de que el senyor Buch actue com un prestidigitador, el que ha de fer és actuar com un conseller, com un gestor responsable i ha de vindre a les Corts Valencianes a explicar-ho tot”.
 
Segons Pañella, “sembla que el govern de Fabra no se n’adona de que la ciutadania està ben farta de la presentació de plans i plans B alternatius, però la realitat única és que a l’aeroport s’han soterrat molts milions d’euros i el que cal és recuperar-los per a posar-los al servei dels ciutadans i ciutadanes i del seu benestar. Tot el fulletó de l’aeroport confirma que s’han llevat molts milions d’euros que ara mateix haurien d’estar al servei dels dependents, dels discapacitats, dels desocupats, dels malalts, dels estudiants i de tot el que siga per a garantir el benestar de les valencianes i els valencians”.