Bota al contingut principal

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha realitzat diverses preguntes escrites al Govern, “perquè confirme i exlique amb total claredat l’ús dels fons de reserva de les pensions, perquè si es confirmen les informacions de certs mitjans de comunicació internacionals, seria molt greu l’ús que ha fet l’executiu de les reserves per a pagar als nostres pensionistes, una reserva que para nostre entendre és intocable”.

En les seues preguntes, Baldoví, sol•licita saber si, de ser cert, “la quantia de diners d’eixa reserva utilitzada per a comprar bons i deute espanyol i quin percentatge del total de la reserva suposa. Ara que el govern parla de transparència, la millor manera de demostrar que creu en la transparència és contestant la veritat i mostrant a la ciutadania de la manera que actua el govern”.

Si l’actuació, en opinió del diputat de Compromís “és preocupant”, en l’actualitat el que preocupa més i per açò també ho pregunta, “és saber quan té previst el Govern i de quina manera retornar els diners a eixe fons de reserva de les pensions. Insistim que les pensions són intocables i no es pot posar en risc eixe fons que garantisca el cobrament mensual per part d’eixes persones que han estat treballant i aportant diners tota la seua vida a l’estat perquè després l’executiu es dedique a jugar amb eixos diners d’una forma que considerem totalment imprudent”.