Anar directament a les notícies

Compromís es reuneix amb professionals per analitzar la situació de la sanitat valenciana

Publicat el en Sanitat i Benestar

El grup parlamentari de Compromís va acollir ahir una reunió amb un nombrós grup de professionals i experts de la sanitat valenciana, per parlar dels problemes del sector i també recopilar propostes per a salvar i dignificar el servei.

Les retallades dels sous des treballadors dels sector, la manca de personal, les privatitzacions o les deficiències d’infraestructures a moltes comarques, van ser alguns dels temes, així com les solucions que veuen a estes qüestions els experts i també la coalició.

La reunió s’emmarca dins de la ronda de trobades sectorials que s’estan realitzant amb professionals de l’economia, l’agricultura, l’ensenyament i que també es faran per a parlar de medi ambient, igualtat o joventut, entre d’altres temes.

Segons ha explicat Maria Josep Ortega, una de les responsable de les sectorials de Compromís, “estes trobades serveixen per mantenir un contacte directe amb els agents socials, per fer-los arribar les nostres propostes i incorporar les seues observacions i consells també al nostre treball, amb la finalitat de trobar solucions efectives i consensuades amb tots els sectors per eixir de la situació catastròfica en la què el PP ha deixat el País Valencià”.

  • Paco Simó Esteve

    Con la aportación de todos y todas, desde abajo, éstas sectoriales son importantes para buscar soluciones a los problemas reales de las personas. Tenemos que seguir si desfallecer. ¡Mucho ánimo!.

  • Mª Angeles

    Existe un problema gravisimo en la contratación del personal temporal en Sanidad, permitiendo el famoso bolsin, muchos trabajadores no podemos trabajar, Nadie hace nada al respecto. Por favor¿ no puede hacerse una lista de contrataciones TRASPARENTE con puntuaciones para contratos menores de un mes?
    Es muy fuerte esa situacion, pero lo mas fuerte es la ley del silencio que hay a su alrededor y nadie hace nada por cambiarlo.