Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha mostrat hui el seu recolzament als treballadors de la planta d’Alcoa a Alacant -als que l’empresa ha presentat un ERE- “per a que estos 340 empleats mantinguen els seus llocs de treball i ho facen en unes condicions dignes, sense que es vegen greument retallades les seues condicions laborals”.

Mollà ha realitzat estes declaracions durant la reunió que ha mantingut hui amb el comitè d’empresa d’Alcoa, una trobada en la que també ha estat present el coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, i altres membres de la formació.

La diputada ha indicat que “des de Compromís hem traslladat als treballadors tot el nostre suport per a este període de negociacions amb l’empresa i els hem mostrat la nostra disposició per elevar este tema a les diferents administracions”.

Mireia Mollà ha assenyalat que “no és casual que la planta d’Alcoa a Alacant estiga travessant este mal moment, si tenim en compte l’abandonament al que la Generalitat ha sotmès a la nostra indústria, que ha quedat desmantellada per culpa dels diferents governs del PP, que preferiren submergir-se en la bombolla immobiliària i deixaren de banda l’economia productiva”.