Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha oferit este matí una roda de premsa a Vila-real, junt als regidors de Compromís del municipi. En la compareixença, Morera ha reclamat la convocatòria urgent de la diputació permanent de les Corts, “perquè s’acaben ja les llargues vacances del PP. Cal que ens reunim perquè estan passant coses molt greus i el president de la Generalitat ha de posar ordre front als casos de corrupció que desprestigien per complet les nostres institucions”.

Segons Morera, “les Corts no poden estar paralitzades tot el mes de gener i cal que el parlament estiga pendent de les preocupcions del carrer i cal un debat amb profunditat per aprovar solucions, unes solucions que ja hem vist que no vindran per part del PP, que ha demostrat que el seu model està esgotat, sense idees i sense ganes de treballar”.

El síndic de Compromís ha aprofitat la seua visita a Vila-real per a reclamar una activitat urgent del parlament valencià perquè, segons Morera, “hem de donar a la gent unn horitzó de vida digna en estos moments d’angoixa, en el qual la ciutadania es troba abandonada pels governants”.

Morera ha assegurat que amb un canvi de fer política “és possible canviar la situació, com per exemple no pagant el deute iŀlegítim, perquè la ciutadania no deu de pagar allò que alguns han contractat sense saber perquè aprofita. Un exemple clar és el que estem fent a Vila-real, on no paguen 600.000 euros d’eixe deute iŀlegítim i si això es fa al pla valencià, són molts milions els que no hem de pagar i podrem invertir en coses que si que preocupen”.