Bota al contingut principal

• Ferri: “La Generalitat no sembla interessada en evitar la prescripció de milers d’ajudes impagades.”

El diputat de Compromís en Les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha presentat hui en una roda de premsa a Gandia una campanya informativa sobre la prescripció d’obligacions impagades de la Generalitat als quatre anys de la seua concessió.

La prescripció ve recollida en l’article 18 de la Llei d’Hisenda Pública i afecta a les ajudes impagades des de, com a mínim, l’any 2009, a col•lectius com els agricultors o beneficiaris de VPO. Segons la mateixa llei, els afectats poden evitar la prescripció presentant una reclamació.

Segons Ferri: “l’objectiu de la campanya és informar sobre aquesta situació als milers de persones afectades i ajudar-los a reclamar davant l’administració per a que no es produïsca la temuda prescripció. La Generalitat no vol informar sobre aquest assumpte i temem que estiguen interessats en provocar la prescripció de les ajudes per a no haver de pagar-les. Els ciutadans no poden córrer aquest risc i han d’estar informats”.

“Davant la desinformació del Consell, des de Compromís posem els nostres recursos a disposició dels afectats per a evitar que ni una sola ajuda impagada per la nefasta gestió del Partit Popular prescriga.”

La pàgina web stopprescripcio.com inclou a més de tota la informació sobre la prescripció, uns formularis personalitzables pels afectats per a presentar davant les oficines PROP i evitar que les seues ajudes queden impagades.