Bota al contingut principal

El diputat de Compromís per Castelló, Josep Maria Pañella, ha presentat una pregunta parlamentària al Consell “per a que ens responga oficialment les següents preguntes: Qui va donar el permís per a fer curses de cotxes de carreres en  l’aeroport de Castelló? En quines circumstàncies es va donar aquest permís? S’havien garantit les mesures de seguretat obligatòries en aquest tipus de curses? i S’havia acordat alguna contraprestació econòmica a canvi de l’ús d’aquesta instal.lació pública, quina ha estat, que ha decidit la quantitat i en base a quin criteri? Són quatre preguntes aparentment senzilles de respondre, però sobre les quals, a hores d’ara, la ciutadania no té encara cap resposta oficial, sinó només declaracions oficioses a diferents mitjans”
El diputat de Compromís s’ha preguntat “quin poder té l’encara president d’Aerocas, Carlos Fabra, una persona imputada en diferents causes i que a hores d’ara no ocupa cap altre càrrec , ni institucional ni del seu partit, que fa i desfà com vol en tot el tema de l’aeroport, anunciant vendes a uns preus elevats que després des del mateix Consell han de corregit i matisar tant que realment l’estan desautoritzant sense atrevir-se a fer-ho; i que el mateix president de la Generalitat es mostra contrari a les seues actuacions sobre els cotxes de carreres per les pistes de l’aeroport, però no s’atreveix a destituir-lo”
Pañella ha dit que “ja s’ho farà el PP amb els seus equilibris internes i les seues lluites ocultes pel control del poder. Però des de Compromís no estem disposats a jugar a aquest joc, ni a acceptar que uns altres juguen amb els interessos públics com si foren el seu patrimoni privat. Per això volem claredat en els fets i exigim respostes clares i sense evasives respecte a aquest tema dels cotxes de carreres”