Bota al contingut principal

 

  • Ferri: “És inacceptable que no vulguen donar explicacions sobre la manca de polítiques de joventut”

El diputat de Compromís, Fran Ferri, ha criticat que el Partit Popular haja votat hui en contra de la iniciativa de Compromís que sol·licitava la compareixença del Director de Joventut i director de l’IVAJ, Marcos Sanchis, davant la comissió de Política Social de Les Corts Valencianes. La resta de grups han donat suport a esta petició però la majoria absoluta del Partit Popular l’ha vetat.

 

Segons Ferri “L’Institut Valencià de la Joventut és una entitat autònoma que pertany a la Generalitat, està finançada amb diners públics, i no existeix cap impediment per a què el seu director no comparega davant de Les Corts per a explicar el desmantellament de les polítiques de joventut en àrees tan diverses com la formació d’idiomes o el transport públic”.

 

“Es demostra una vegada més que el Partit Popular fa bandera de l’opacitat i no vol explicar davant dels valencians perquè encara no s’ha posat en marxa l’Observatori de la Joventut o per què l’IVAJ ha sacrificat programes tan essencials per a la vida de milers de joves com l’abonament de transport bonificat i ha mantingut uns altres com sortejos per anar a esquiar”.

 

Compromís ha anunciat que va a continuar reclamant explicacions sobre la manca de polítiques de joventut “i sinó deixen que siga el director de l’IVAJ qui done la cara interpel·larem directament a la Consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana”, ha conclòs Ferri.