Bota al contingut principal

El diputat de Compromís en les Corts Valencianes per Castelló, Josep Maria Pañella, ha celebrat la decisió del Tribunal Suprem de retornar als jutjats de Nules el conegut com a “Cas Fabra”. Segons Pañella, “el Tribunal Suprem ha actuat des de la independència i el respecte a la justícia i es nota que a eixes instàncies no arriben les connexions i influències de Carlos Fabra, alguna cosa que no es pot dir de l’audiència provincial”.

Pañella ha reconegut que des de Compromís espera que la justícia, “seguisca pel seu curs, sense alteracions ni manipulacions, i si queda provat i demostrat que l’ex president de la Diputació i responsable d’Aerocas ha comès els delictes que se li imputen, que complisca la pena com qualsevol ciutadà sotmès a l’imperi de la llei”.

Segons el diputat de Compromís, “la decisió del Tribunal Suprem sobre Carlos Fabra torna a situar al PP en el centre de la corrupció política, perquè és un dirigent del PP el que pot tornar a asseure’s en el banc dels acusats per suborn, per enriquir-se a costa del seu càrrec públic. Esperem que l’acció de la justícia siga ràpida i exemplar, ja que el tema de “Naranjax” ja està en els tribunals des de fa quasi 10 anys”.

El parlamentari de Compromís ha exigit, “la destitució immediata de Fabra del seu càrrec en l’empresa gestora de l’aeroport de Castelló perquè ja és insostenible que el PP mantinga en càrrecs públics a persones que estan fent molt de mal a les institucions i a la democràcia i amb el cas Fabra no solament ho mantenen, sinó que ho respecten i encobreixen com si fóra l’amo i senyor del partit”.