Bota al contingut principal

 

  • Compromís reclama al President Fabra que demane de manera immediata l’acta de diputat a Rafael Blasco

 

 La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “l’informe del Consell que constata les enormes irregularitats comeses per Rafael Blasco al front de la Conselleria de Solidaritat és una prova molt contundent i quasi definitiva que marcarà el camí que va a seguir el procés judicial obert pel TSJCV i que augura un futur molt negre per a l’ex conseller en forma de condemna”.

 Així mateix Mollà ha trobat lamentable que el Consell “haja esperat a què esclatara l’escàndol dels fons de cooperació per a realitzar un informe de la gestió de Blasco, quan les denuncies per irregularitats en la seua gestió han sigut constants al seu pas per distintes conselleries. Per la seua banda el President Fabra ha incomplert la seua paraula d’entregar als grups parlamentaris este informe intern una vegada estiguera elaborat, una mentida més del President que mina encara més la seua poca credibilitat. Ara esperem que Fabra demane de manera immediata l’acta de diputat a Rafael Blasco, perquè este personatge no pot continuar ni un minut més en Les Corts Valenciana”.

 Per a Mollà “des del Partit Popular han d’explicar ara perquè han tingut esta tolerància absoluta, quant no connivència, amb les irregularitats de Blasco durant tots els anys que ha format part del Consell, sembla que li han tingut sempre molta por per tot el que sap sobre el partit i la corrupció generalitzada”.

 “Esperem que ara la justícia investigue el pas de Blasco per les distintes conselleries, perquè comprovant com el mateix equip que ara està encausat pel desviament dels fons de cooperació l’ha acompanyat tots estos anys és fàcil deduir que repetien el mateix model de saqueig de les arques públiques”, ha conclòs la diputada de Compromís.