Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha criticat durament la manera com es comunicarà hui els acomiadaments de l’Expedient de Regulació d’Ocupació de RTVV. Segons ha declarat Morera, “lamentem les formes del govern valencià, eixe que vol deixar al nostre poble sense una radiotelevisió pública, en valencià i de qualitat. Amb un correu electrònic i un dissabte no es poden acomiadar als professionals que han intentat fer uns mitjans públics i de qualitat i lamentem que eixe correu no arribarà a tot l’exèrcit de col·locats a dit pel PP en els darrers 18 anys”.

Morera ha instat al president Fabra “a calcar el model de RTVV i que hui mateix envie personalment un correu electrònic a tots els càrrecs públics i militants del PP implicats en les trames Gürtel, Over Marketing, Emarsa, Cooperació, Naranjax… i una llarga llista de casos de corrupció política i que els acomiade per a sempre de la vida pública, això si, instant-los a retornar els diners que han saquejat o que han ajudat a saquejar”.

També, Morera ha animat al cap del Consell a que envie un mail “recordant que no s’oblida del mal fet a RTVV i a totes les persones que hi treballen a l’ens a Pedro García, a López Jaraba, a Lola Johnson i a tots aquells que han encobert i amagat a Vicente Sanz i els seus còmplices en un lamentable cas d’assetjament sexual”.

Des de Compromís han volgut mostrar la seua total solidaritat i reconeixement als professionals que seran acomiadats hui i fins març, “de la forma més baixa, més covard i més reprovable, però que és l’estil del PP”, al mateix temps que ha recordat que tant des del grup parlamentari de les Corts com per part del representant de Compromís al Consell d’Administració de RTVV, Rafa Xambó, “s’ha estat sempre al costat dels treballadors i treballadores de l’ens i que anem a continuar defensant-los front els culpables del caos i del saqueig de la nostra radiotelevisió”.