Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “la ciutadania té dret a conèixer en què s’ha invertit fins l’últim euro que ha eixit de l’empresa pública Geonet i cal que la Justícia investigue sobre tota la despesa que no ha estat justificada i que, segons l’última auditoria, ascendeix a 26.000 euros”.

Mollà ha assenyalat que “esta quantitat de despesa sense justificar, que en altres moments ha estat xifrada en 111.000 euros, se suma a la desaparició d’ordinadors o viatges de cap de setmana, unes irregularitats que han d’esclarir-se i per les que els seus responsables han de respondre”.

Alhora, la diputada ha afirmat que “és vergonyós que l’ex gerent de Geonet cobrara 70.000 euros després de ser acomiadat, si tenim en compte que, a més de fer este presumpte ús irregular dels diners, ha deixat l’empresa amb pèrdues milionàries i va gastar 32.000 euros en un informe que va servir per justificar la pujada de sous dels directius”.

En este sentit, Mireia Mollà ha indicat que “davant estes escandaloses dades entenem que la Justícia ha d’actuar i la Diputació no pot frenar aquí les investigacions per les possibles implicacions que això tindria per als membres de PP i PSOE que van aprovar estos comptes”.

La diputada de Compromís ha recordat al mateix temps que “l’ex president de la Diputació d’Alacant, José Joaquín Ripoll ha de respondre per estes irregularitats que es portaren a terme principalment durant el seu mandat, un cas que se suma a les seues imputacions en el cas Brugal i que el fan indigne de seguir exercint actualment com a president de l’Autoritat Portuària d’Alacant”.

“El PP s’ompli la boca parlant de tolerància zero amb la corrupció, però a l’hora de la veritat es nega a arribar al fons dels assumptes perquè no saben a quants dels seus pot acabar esquitxant i per això des de Compromís anem a seguir demandant que se sàpiga la veritat”, ha conclòs Mireia Mollà.