Anar directament a les notícies

Baldoví considera que la tramitació de la ILP “és un triomf d’una ciutadania que lluita contra les injustícies”

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El representant de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, considera que el canvi d’opinió del PP, per acceptar la tramitació de la ILP contra els desnonaments i per la dació en pagament, “és un triomf de la democràcia però sobretot, és un triomf d’una ciutadania que lluita contra les injustícies. Els ciutadans han eixit al carrer per a arreplegar signatures i han estat pressionant perquè aquesta ILP no es vaja a la paperera, com pretenia fins avui mateix el PP”.

Des de Compromís esperen que la tramitació “seguisca el seu curs sense demora i que a l’hora de votar-se, compte amb el suport majoritari de la cambra perquè és necessari, perquè avui mateix dos jubilats s’han llevat la vida en saber que anaven a perdre el seu habitatge i en un estat que es diu democràtic, modern i de dret, no es pot permetre que succeïsquen casos tan tristos com aquest”.

El parlamentari de Compromís ha felicitat a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca “pel seu gran treball, per sensibilitzar a la ciutadania d’un problema que afecta a milers i milers de famílies i que posa nom i cognoms, que posa cares a un drama que per als bancs són només freds números”.