Bota al contingut principal

El representant de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, considera que el canvi d’opinió del PP, per acceptar la tramitació de la ILP contra els desnonaments i per la dació en pagament, “és un triomf de la democràcia però sobretot, és un triomf d’una ciutadania que lluita contra les injustícies. Els ciutadans han eixit al carrer per a arreplegar signatures i han estat pressionant perquè aquesta ILP no es vaja a la paperera, com pretenia fins avui mateix el PP”.

Des de Compromís esperen que la tramitació “seguisca el seu curs sense demora i que a l’hora de votar-se, compte amb el suport majoritari de la cambra perquè és necessari, perquè avui mateix dos jubilats s’han llevat la vida en saber que anaven a perdre el seu habitatge i en un estat que es diu democràtic, modern i de dret, no es pot permetre que succeïsquen casos tan tristos com aquest”.

El parlamentari de Compromís ha felicitat a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca “pel seu gran treball, per sensibilitzar a la ciutadania d’un problema que afecta a milers i milers de famílies i que posa nom i cognoms, que posa cares a un drama que per als bancs són només freds números”.