Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha exigit hui la dimissió de l’alcaldessa de Novelda i diputada en Les Corts, Milagrosa Martínez, “doncs les acusacions que pesen sobre ella no poden afectar al bon nom de les institucions que representa”.

Mollà ha realitzat estes declaracions després que l’alcaldessa de Novelda haja rebutjat hui dimitir en el ple municipal. A la petició de dimissió se suma també el col·lectiu local de Compromís per Novelda.

“Martínez no pot justificar de cap manera el seguir desenvolupant els càrrecs d’alcaldessa i diputada quan el fiscal ha demanat per a ella 11 anys de presó pels presumptes contractes irregulars de Fitur amb l’empresa Orange Market que es van produir quan ella era consellera de Turisme”, ha assenyalat Mollà.

La diputada de Compromís ha indicat que “si l’alcaldessa de Novelda vol demostrar la seua innocència, com ella afirma, pot fer-ho en els tribunals, però no aferrar-se al seu càrrec i danyar la imatge de les institucions, una postura que s’ha convertit en un costum per als imputats del PP, però que és totalment intolerable”.

Mireia Mollà ha apuntat que “el que compta per als ciutadans de Novelda i per als de tot el nostre territori no és com de neta tinga la consciència Martínez, sinó les acusacions de malversació de diners públics, suborn i prevaricació administrativa que li atribueix la Fiscalia”.