Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en els Corts Valencianes, Enric Morera, ha registrat una pregunta per exigir explicacions urgents dels criteris pels quals, s’estan acomiadant persones que tenen la seua plaça guanyada mitjançant oposició. Segons Morera, “ningú ho pot entendre i l’ERO de RTVV ens situa una altra vegada a l’epicentre informatiu de com no s’ha de governar i gestionar, perquè el PP està depurant i deixant sense treball a persones que tenen una oposició aprovada i mantenen a la radiotelevisió a persones col•locades a dit”.

Morera ha participat este matí en la concentració de treballadors i treballadores en actiu i acomiadats de RTVV al centre de produccions de Burjassot, per a mostrar el total suport de la coalició als professionals de l’ens i també a Isabel Benito, la dona d’un càmera amb oposició que ha estat acomiadat i que, en senyal de protesta, roman encadenada a un fanal exterior del centre de produccions.

El comité de treballadors ha cedit la paraula a Morera i ha animat als treballadors a continuar amb les seues protestes i ha assegurat que la legalitat tornarà els llocs de treball a qui se’ls han llevat injustament perquè “els qui han d’estar al carrer són altres persones”.

Morera ha reptat al Consell “a contestar prompte i amb claredat la pregunta formulada i per això, hem registrat la pregunta perquès es formule oralment en comissió i done la cara qui siga, perquè està clar que ni el Consell ni els seus representants a RTVV saben donar la cara i prova d’això és com s’han notificat els acomiadaments”.

A la concentració també hi ha participat Rafa Xambó, representant de Compromís al Consell d’Administració de RTVV, com ho fa totes les setmanes per donar suport als treballadors i treballadores de l’ens i este migdia també ha visitat a Isabel Benito l’alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià, qui ha oferit tota la seua ajuda i la del col•lectiu local de Compromís Burjassot perquè puga desenvolupar la seua protesta amb total normalitat.