Bota al contingut principal

L’Assemblea convocada hui dissabte, 16 de febrer, a la seu de Serveis Socials, ha aprovat pel 98% de vots a favor i dos abstencions la llista dels 15 membres que formaran l’Executiva Local de Compromís a Vila-real. Una llista que estarà encapçalada pel Secretari Local de Compromís, Xavier Ochando i Manzanet, qui ha afirmat “ sentir-se orgullós i amb molta il·lusió per un projecte que s’inicia des de zero i que alhora, servirà per fer una nova política a Vila-real”. Ochando, durant el discurs de presentació de la seua llista, ha assenyalat que el seu objectiu és fer “una política participativa i pròxima, fent costat i representant als veïns i veïnes de Vila-real “i ha afegit que “Compromís té la intenció de representar la veu de moltes persones i que pretén recuperar la il·lusió i l’energia per a que moltes joves decidisquen interessar-se en la política” .

En l’Assemblea de hui també s’ha ratificat el document Més Compromís que marcarà la línea ideològica de la coalició i que com ha assenyat Alberto Ibáñez, és un document on s’explica el perquè Compromís és més que una coalició electoral emergent, “és molt més que la suma d’aquelles persones a títol individual adherides a un nou projecte” segons Ibáñez qui detalla que  “Compromís  a Vila-real és una cooperativa política que representa un estil propi de fer política, una voluntat de seguir sumant pluralitat i veus ciutadanes i una barrera contra la corrupció i la indecència”.

També en el dia de hui s’han escollit als dos representants al Consell General de Compromís, que seran  Alberto Ibáñez i Mònica Alvaro, en una votació  que ha contat amb el 98% dels vots a favor. Alvaro ha destacat que “tot dos agafen aquest repte amb molta il·lusió i moltes ganes de treballar” i ha recordat que “ estar a València també és una oportunitat per demostrar que Compromís és factible, visible i té  força com fa temps que ho ve demostrant i fent a Vila-real”.

Finalment, el diputat a les Corts Valencianes per Compromís, Josep Maria Pañella ha estat l’encarregat de tancar l’acte i ha recordat que “ a Compromís no li interessa governar per a ocupar cap cadira “sinó per a complir amb el nostre programa que pretén ajudar als qui estan més a prop” i ha conclòs dient que “Compromís representa l’alternativa de govern i que es presenta sense dependències de ningú i amb les mans netes”.