Bota al contingut principal

El diputat de Compromís en les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha qualificat de “molt lamentable” el desnonament d’una persona de sa casa perquè no ha arribat a temps l’ajuda a l’habitatge de la Generalitat. Segons Ferri, “successos com este demostren que per al govern d’Alberto Fabra el drama dels desnonaments no és cap prioritat i per això permet que passe tot açò”.

Recentment, Ferri ha denunciat diferents impagaments del Consell, entre els quals figuren també els del xec d’habitatge i que afecten a més de 50.000 persones, als qui els deu vora 250 milions d’euros.

El desnonament d’un dels afectats és, per a Ferri, “la culminació dels despropòsits, la demostració més absoluta de la manca de trellat i de saber fer d’un Consell totalment desorientat, més preocupat en donar una bona imatge que no té per culpa de la gestió anterior. A Fabra i als seus consellers no els importen les persones, perquè si els importaren no estaríem parlant del que estem parlant ni estaria desnonat un afectat pels impagaments d’un govern líder en morositat”.

En este sentit, Ferri ha criticat que el Consell, “ha estat signant xecs d’habitatge sense fons, per a fer-se la foto, quan això en realitat és un delicte i cal que s’acabe ja eixa impunitat que té l’administració a l’hora d’estafar a la ciutadania”.