Bota al contingut principal

Els portaveus adjunts de Compromís, Mónica Oltra i Juan Ponce, han visitat este matí els treballadors i treballadores de Proyecto Hombre que han iniciat un tancament indefinit en la seua seu de València per a denunciar la situació límit a què els ha dut els impagaments de la Conselleria de Sanitat.
 
Tant Oltra com Ponce els han mostrat el suport de la seua formació i han anunciat la presentació d’iniciatives en Les Corts per a reclamar al Consell el pagament immediat del deute d’1.200.000 euros que Sanitat manté des de l’inici de 2012 amb Proyecto Hombre.
 
Oltra ha assegurat que “és vergonyós que des del govern del PP no es prioritze el pagament a entitats que, com Proyecto Hombre, fan una labor social tant important, suplint amb molt d’esforç les carències de l’administració en l’atenció als drogodependents”.
 
“Des de Compromís venim denunciant que per als governs del PP l’atenció a la drogodependència no ha sigut mai una prioritat i les retallades en este sector han sigut constants en els últims anys, inclús abans de què la situació econòmica de l’administració valenciana fóra tan catastròfica”.
 
Per a Oltra “el PP ha perpetrat un política de desmantellament dels ajuts públics per a l’atenció i prevenció de les drogodependències i altres trastorns additius. A les retallades se sumen els impagaments de les escasses ajudes que es mantenen, cosa que ja ha provocat el tancament de molts centres, i l’acomiadament de professionals que venien treballant en este àmbit”.